Sivukartta  

Lentopalloliitto Valikko
EtusivuValmennus & koulutusValmentajan koulutuspolkuValmentajakerho

Valmentajakerho

Suomen Lentopallovalmentajat – valmentajien kotipesä

Suomen Valmentajat ry on kaikkien urheilulajien valmentajien ja valmentajayhteisöjen valtakunnallinen palvelujärjestö. Yhdistys on aktiivinen vaikuttaja valmentajien osaamista ja asemaa koskevissa asioissa ja on yhteiskunnallisesti arvostettu asiantuntijaorganisaatio.
Suomen Valmentajien toiminta-ajatuksena on edistää valmentajuutta, kouluttaa suomalaisia ja Suomessa toimivia urheiluvalmentajia sekä kehittää valmentajan osaamista ja hyvinvointia tukevia asiantuntijapalveluja. Toimintaa ohjaavat valmentajan arvostusta ja asemaa parantavat arvot: valmentajalähtöisyys, vastuullisuus, yhteisöllisyys, edistyksellisyys ja avoimuus.

Lähde: Suomen Valmentajat

Suomen Valmentajat ry on palveluorganisaatio 29 eri valmentajayhteisölle. Suomen Ammattivalmentajat SAVAL ry taas on ammattijärjestö valmentamisesta toimeentulonsa kokonaan tai osittain saaville valmentajille. SAVALin jäsenet saavat Suomen Valmentajien jäsenyyden alennettuun hintaan, sillä Valmentaja-lehti on myös SAVAL-jäsenten virallinen tiedotuslehti ja lehti sisältyy SAVALin jäsenmaksuun. Suomen Valmentajien jäsenmäärä on noin 4000.

Lue lisää

Suomen Lentopallovalmentajien vuonna 2003 perustettu valmentajakerho liittyi monien muiden lajien valmentajakerhojen tavoin Suomen Valmentajiin. Vuoden 2019 loppupuolella jäsenmäärä oli hieman alle 250. Suomen Lentopallovalmentajat -kerhon toiminnan tarkoituksena on kerätä saman rekisterin alle Suomessa lentopallovalmennusta harjoittavat valmentajat juniorivalmentajista liigavalmentajiin. Tämän jäsenistön etuja ja arvostusta halutaan nostaa ja kehittää. Tähän työhön olet tervetullut mukaan.

Yhteistyö Suomen Valmentajien kanssa antaa tähän tehtävään parhaan mahdollisen lähtökohdan. Maksamalla vuotuisen jäsenmaksun, olet jäsenenä sekä Suomen Lentopallovalmentajissa että Suomen Valmentajissa. Näkyväksi merkiksi tästä saat itsellesi henkilökohtaisen valmentajakortin, joka antaa sinulle merkittäviä etuja.

Liity jäseneksi

Suomen Lentopallovalmentajat Facebook