Sivukartta  

Lentopalloliitto Valikko
EtusivuValmennus & koulutusKoulutuksetIlmoittautuminen koulutuksiin

Ilmoittautuminen koulutuksiin

Koulutuksiin ilmoittautuminen tapahtuu pääsääntöisesti Suomi Sportin kautta. Itsellesi sopivaa lajikoulutusta voit etsiä mm. menemällä suoraan Suomi Sport -sivustolle (www.suomisport.fi). Klikkaamalla sivun alaosassa olevaa "Hae tapahtumia" pääset sivulle, jossa on "hakuikkuna". Kirjoittamalla hakukenttään "lentopallo", avautuu näkymään kaikki Lentopalloliiton avoinna olevat koulutukset. Klikkaa koulutustapahtumaa, johon haluat ilmoittautua ja toimi ohjeiden mukaisesti.

Koulutuksiin ilmoittaudutaan hyvin vaihtelevilla "aikaikkunoilla" johtuen niiden erilaisesta luonteesta. Esimerkkinä mainittakoon Tekniikkakoulut, jotka syntyvät (ja kuoleutuvat) varsin nopeasti. Näissä koulutuksissa ilmoittautumisen ja peruuttamisen aikarajat ovat tapauskohtaiset, sillä osallistujat vastaavat itse mahdollisista majoitus- ja ruokailutarpeistaan (myös tasokoulutukset).

Tapahtumakoulutuksien osalta ilmoittautumisessa noudatetaan majoitus-, tila- ja ruokailupalveluita tarjoavien tahojen peruutusehtoja. Tämä asettaa ilmoittautumisien sekä peruutusten osalta erityisvaatimuksia ja ne noudattavat pääsääntöisesti tila-, majoitus- ja ruokailupalveluita tarjoavan tahon peruutusehtoja.

Valmentajakoulutukseen osallistuvat huolehtivat itse majoitus- ja ruokailuvarauksistaan suoraan majoitus- ja ruokailupalveluita tarjoavien tahojen kanssa. Myös niiden mahdollinen peruminen on suoraan osallistujan vastuulla.

Koulutuksen maksaminen

Maksaminen tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä valintasi mukaisesti esim. verkkopankissa, mobile pay tai valitsemalla laskutusvaihtoehdon. Kun olet suorittanut laskun eräpäivään mennessä, vahvistat paikkasi koulutuksessa.

Suomi Sport

Suomi Sport (www.suomisport.fi) on tapahtuma- ja ilmoittautumisalusta, josta löydät kaikki Lentopalloliiton avoimet koulutukset. Valitsemalla haluamasi koulutuksen pääset ilmoittautumaan ja maksamaan koulutuksen ohjatusti.

Alennukset

Suomen Lentopallovalmentajat -kerhon jäsenet saavat kaikista Lentopalloliiton koulutuksista 10 % alennuksen koulutuksen osuudesta. Vuoden 2020 jäsenmaksu Suomen Valmentajat ry:n alla toimivaan lajikerhoon on 63,50 euroa, jolla saat kattavat jäsenedut käyttöösi.

Tähtiseurat ovat oikeutettuja 3 x 40 € arvoisiin koulutusseteliin. Koulutussetelit ovat Lentopalloliiton Tähtiseuroille suunnattu etuus, jota voi käyttää Aloittavan ohjaajan koulutuksiin.

Maksujärjestelyt

Koulutuskustannukset luonnollisesti rasittavat taloutta - joissakin tilanteissa niin merkittävästi, että se voi nousta jopa kouluttautumisen esteeksi. Näin ei tarvitse olla. Lentopalloliitto on tarvittaessa valmis keskustelemaan maksusuunnitelmasta, jolla varmistetaan sekä valmentajien osaamisen ja ammattitaidon kehittyminen että pelaajien ja pelin kehittyminen. Tämä on meidän kaikkien yhteinen etu.

Maksujärjestelyiden osalta ole yhteydessä koulutuspäällikkö Pertti Kulluvaaraan, pertti.kulluvaara(at)lentopalloliitto.fi.