Sivukartta  

Lentopalloliitto Valikko
EtusivuSeurapalvelutKoululentisMateriaalit ja videot

Materiaalit

Tällä sivulla olevat materiaalit ovat koulujen vapaassa käytössä. Kaikki materiaali löytyy faktapankista aiheen mukaan linkitettynä.

Mallioppitunteja
Mallioppitunnit ja säännöt 1.-2. luokille
Mallioppitunnit ja säännöt 3.-4. luokille
Mallioppitunnit ja säännöt 5.-6. luokille

Mallioppitunteja on kehitelty helpottamaan opettajan tuntisuunnittelua ja tarjoamaan lisää tietoa lentopallon soveltuvuudesta eri luokka-asteille.

Pelaaminen ja pelien säännöt ovat alussa niin yksinkertaisia ja helppoja, että lapset saavat paljon suorituksia ja onnistumisen elämyksiä jo ensimmäisestä luokasta lähtien. Vanhempien ikäluokkien säännöt ja pelimuodot ohjaavat nuoria pelaamaan joukkueena ja opettavat pelitaktiikan alkeita.

Pallotemppuja ja leikkejä
Pallotemppupassi
Leikkejä ja alkuverryttelyjä

Pallotemppupasseja voi tulostaa oppilaille välituntien virikkeeksi. Lapset ovat toki mainioita keksimään pallotemppuja itsekin ja pallon pomputtelu välitunnilla kehittää niin koordinaatiota kuin pallonkäsittelytaitojakin monipuolisesti. Pallotemppupassiin oppilaat voivat rastittaa suorituksensa.

Leikkejä voi käyttää alku- tai loppuverryttelynä liikuntatunneilla ja sovellettuna ne sopivat myös välituntien liikuntaleikeiksi.

Muut kampanjamateriaalit
Koululentiskampanjan yleisjuliste
Koululentiksen turnausjuliste
Kunniakirja 2018

Koululentiksen yleisjulisteen tyhjä tila on tarkoitettu koulun omia merkintöjä varten, vaikkapa turnausaikataulu ja -paikkatiedoille.

Turnausjulistetta voi käyttää pelitunneilla tai turnauksissa. Julisteessa on valmiit ottelukaaviot eri joukkuemäärille pelattavaksi yhdellä tai kahdella kentällä. Koululentisviikon jälkeen oppilaille voi jakaa palkinnoksi Kunniakirjan.

Koululentisvideot 

Lisää koululentisvideoita löydät YouTubesta >>>