Sivukartta  

Lentopalloliitto Valikko
EtusivuMaajoukkueetPojatU16-pojat (s. 2005-06)

U16-pojat (s. 2005-06)

Vuosina 2005-06 syntyneet pojat aloittavat arvokisataipaleensa joulukuussa 2020 tai tammikuussa 2021 pelattavissa U17 EM-karsinnoissa. 2005-ikäluokan katsastus aloitetaan maajoukkueen katsastusleirillä 19.-22.3.2019 Kuortaneen urheiluopistolla. Leirille on valittu pelaajat alueiden päävalmentajien ja aluevalmentajien katsastuksen perusteella. Maajoukkuekatsastus jatkuu huhtikuun alussa Kuortaneella järjestettävässä C-junioreiden SM-finaaleissa ja syksyn C-ikästen alue-SM-turnauksessa.

Leiri alkaa 19.3. klo 15.00 LT-areenalla Kuortaneen urheiluopistolla varusteiden jaolla ja aloituspalaverilla. Leiri päättyy lounaan jälkeen noin klo 12.30 perjantaina 22.3. Käy urheiluopiston respassa hakemassa ruokakortit ja majoitustilojen avaimet ennen leirin aloitusta areenalla.

Leiri pidetään yläkoululeirinä, eli leirillä järjestetään opetusta päivittäin klo 12-14. Lisäksi jokaiseen päivään on ohjelmaan varattu aikaa omaan opiskeluun. Tee viikosta opiskelusuunnitelma yhdessä opettajasi kanssa. Ota suunnitelma ja opiskeluun tarvittavat kirjat ja muut tarvikkeet leirille mukaan.

Leirillä opiskellaan myös yläkoululeirien valtakunnallista, Olympiakomitean linjausten mukaista oppisisältöä.

Harjoittelussa pääpaino on lentopallossa. Saat leiriltä itsellesi paidat ja shortsit, ota mukaasi muut lajiharjoittelussa tarvittavat henkilökohtaiset välineet: verryttelyasu, kengät, polvisuojat ja juomapullo. Ota mukaasi myös lenkkikengät ja ulkoliikuntaan sopivat vaatteet.

Alle 16-vuotiaan urheilijan henkilötietojen käsittelyä varten Suomen lentopalloliitto tarvitsee huoltajan luvan näiden tietojen käsittelyyn. Täyttäkää lomake netissä ennen leirille tuloa.

Lataa itsellesi myös taustatietolomake, täytä se mielellään tietokoneella ja ota lomake mukaasi leirille.

Ota leirille mukaan myös peseytymisvälineet ja henkilökohtaiset lääkkeet.

Valmentajina leirillä toimivat Janne Heikkinen, Manlio Puxeddu ja Matti Alatalo. Jos sinulle tulee kysyttävää leiriin liittyvistä asioista, voit olla yhteydessä Janne Heikkiseen puhelimitse p. 040 550 3238 tai sähköpostilla janne.heikkinen@lentopalloliitto.fi.

Leirille ilmoittaudutaan Suomisport-sivustolla, suora linkki ilmoittautumiseen tässä.

 

Leirille kutsutut pelaajat:
Ahonen Arttu KempeLe
Turpeinen Väinö KempeLe
Juuso Ilari KempeLe
Hämäläinen Riku OsVa
Järvenpää Oskari KempeLe
Groffier William KaPo
Lahtinen Joona ViLePa
Kauppi Eelis PuMa
Henriksson Eemil PuMa
Asikanius Manu VanLe
Enqvist Anders KaPo
Pennanen Aaro PuWo
Asikainen Ilari PuWo
Oivanen Otto PuWo
Lehtimäki Oliver PuWo
Manninen Riku Tsemppi
Murtoniemi Oskari JyLe
Pennanen Niko JyLe
Rinta-Keturi Timi Nurmo
Pollari Iiro Wisa
Latukka Miko Nurmo
Kamppinen Tatu Wisa
Rautio Aleksi Tiikerit
Marttila Nooa Loimu
Salminen Samuel Loimu
Ristiniemi Paavo VirVe
Valkeajärvi Ossi Loimu
Tuomisto Topi VaLePa
Niemi Lauri VirVe
Kortesuo Tuomo VaLePa