Sivukartta  

Lentopalloliitto Valikko
EtusivuMaajoukkueetMiehetUutiset

Miesten maajoukkueryhmä Kultaiseen liigaan nimetty

17.04.2019 klo 10:16 | Maajoukkue

Lentopallon miesten maajoukkueryhmään Euroopan Kultaiseen liigaan on nimetty alustavasti 22 pelaajaa. Ryhmää voidaan täydentää vielä neljällä pelaajalla myöhemmin.   

Kerminen ja Sammelvuo Venäjän Superliigan välieriin

15.04.2019 klo 08:00 | Maajoukkue

Tuomas Sammelvuon valmentava ja Lauri Kermisen liberoima Kuzbass Kemerovo pelaa lentopallon Venäjän Superliigan mitaleista.  

Kultaisen liigan kotipelien lipunmyynti avattu

01.04.2019 klo 15:10 | Maajoukkue

Miesten ja naisten Kultaisen Euroopan liigan kotipelien lipunmyynti on avattu. Kaikki Suomen kotiottelut pelataan tuplaotteluina eli miehet ja naiset pelaavat samana päivänä samassa paikassa. Kuusi huikeaa ottelua tarjolla Tampereella, Hämeenlinnassa ja Mikkelissä.  

Sakari Mäkisen kausi Valko-Venäjällä päättyi ennen aikojaan

01.04.2019 klo 10:10 | Maajoukkue

Viime syksynä Valko-Venäjälle Shakhtior Soligorskin riveihin siirtynyt Sakari Mäkinen (kuvassa keskellä) on palannut Suomeen jo ennen kauden päättymistä. Mäkinen ei ole helmikuun alun jälkeen ollut Soligorskin edustusjoukkueen pelaavassa kokoonpanossa.  

Kultaisen liigan pelit Tampereella, Hämeenlinnassa ja Mikkelissä

15.03.2019 klo 14:12 | Maajoukkue

Kultaisen Euroopan liigan ottelut touko-kesäkuussa pelataan Tampereella, Hämeenlinnassa ja Mikkelissä. Kaikki Suomen kotiottelut pelataan tuplaotteluina eli miehet ja naiset pelaavat samana päivänä samassa paikassa.  

Uutisarkisto