Sivukartta  

Lentopalloliitto Valikko
EtusivuKilpailuTulospalvelu, ohjelmat, tulokset, ilmoittautuminenTulosten ilmoittaminen, ohjeet

Lentopalloliiton sarjoissa käytetään sähköistä pöytäkirjaa 

Sähköisessä pöytäkirjassa on livescore -toiminto, jolloin tulokset päivittyvät reaaliaikaisesti tulospalveluun. Jos pöytäkirjaa pidetään olosuhteissa, joissa verkkoyhteys ei toimi, tallentaa puhelin tai tabletti automaattisesti kirjaukset välimuistiin ja tulokset päivittyvät livescoreen, kun puhelin tai tabletti saa verkkoyhteyden. Mikäli livescoressa on ongelmia tai tulokset eivät kirjaudu oikein, ole yhteydessä sarjahoitajaan tai kilpailutoimistoon. 

 

Tulosten ilmoittaminen tulospalveluun (paperinen pöytäkirja)

Liiton ja alueiden sarjojen tulokset ilmoitetaan Lentopalloliiton reaaliaikaiseen tulospalveluun heti ottelun päätyttyä osoitteessa https://lentopallo.torneopal.fi/taso/lptulos.php

Hae ensin joukkuekoodi tulospalvelusta. Koodi vaihtuu kausittain, joten saat uuden kirjautumiskoodin hakemalla "unohtuneen tunnuksen".
Ottelupöytäkirja kuvataan ja liitetään tulosta ilmoitettaessa tulospalvelun sivulle. Pöytäkirjoja ei lähetetä enää Liittoon vaan ne ovat kaikkien luettavissa netissä. Näin kuvaat pöytäkirjan:

Kuvaa suoraan ylhäältä ilman salamaa.1) Kuvaa suoraan ylhäältä
2) Kuvaus vaatii tasaisen valon, joten älä käytä salamaa
3) Katso, että kuvaan ei tule varjoja ja koko pöytäkirja on kuvassa
4) Tarkista, että kuva ei ole tärähtänyt
5) Tarkista, että pöytäkirja ilmestyy ottelutuloksen viereen tulospalvelusivulla ja on luettavissa. Pöytäkirjan voi tallentaa myös tietokoneella sen jälkeen kun tulos on ilmoitettu.

Mikäli ottelupöytäkirjassa on huomautuksia, kuva lähetetään sähköpostilla myös sarjanhoitajalle.

Tulosten ilmoitusohje

Pöytäkirjan tallentaminen tietokoneella
 

Kotijoukkueen tulee säilyttää pöytäkirjat kauden loppuun.