Sivukartta  

Lentopalloliitto Valikko
EtusivuKilpailuPelipassitPelipassit

Pelipassit

Pelipassi vaaditaan jokaiselta pelaajalta, joka osallistuu Suomen Lentopalloliiton ja sen alueiden järjestämään sarjatoimintaan ja turnauksiin.

Miesten Mestaruusliigassa, 1-, 2-, 3-sarjoissa, naisten Mestaruusliigassa, 1- ja 2-sarjoissa sekä alueiden kilpasarjoissa (miesten 4- 5-sarjat, naisten 3-4 -sarjat) nuorten ja masters sarjoissa pelaajat on luetteloitava.

Luettelointi suoritetaan Suomisport -palvelun kautta Liiton ennen sarjakauden alkua, seuroille toimitettujen ohjeiden mukaisesti, jolloin pelaajien henkilötietojen päivitys tapahtuu automaattisesti samassa yhteydessä.

Jos urheilijan ja urheiluseuran välillä on sovittu, että urheilija saa urheilemisesta kalenterivuodessa tai pelikaudessa veronalaista palkkiota vähintään urheilijoiden eläketurvan ja tapaturmaturvan järjestämisesta annetussa asetuksessa säädetyn määrän; seuran on järjestettävä hänelle vakuutuksella eläke- ja tapaturmaturva edellä mainitun asetuksen mukaisesti (tämä vakuutus korvaa pelipassivakuutuksen).

Paikallissarjoihin voi osallistua joukkue, joka ei ole rekisteröidyn seuran joukkue.

Jos et löydä seurasi nimeä hankkiessasi pelipassia verkko-ostopalvelun kautta; rekisteröi itsesi pelaajaksi aa seurattomat 'seuraan'.

Kaikki pelaajat hankkivat pelipassin Suomisport -palvelun kautta

Nuorten kilpapassilla voi pelata kaikilla aikuisten sarjatasoilla. Touhupassilla voi pelata kaikissa mini-ikäisten sarjoissa.

Nuorille voidaan lunastaa myös vakuutukseton lisenssi, jolloin lisenssiä hankittaessa järjestelmään tulee päivittää pelaajan oman vakuutuksen tiedot.

Vakuutuksen tuoteseloste 2021-22, pelaajat