Sivukartta  

Lentopalloliitto Valikko
EtusivuKilpailuPelipassitOhje pelipassin ostoon

Miten pelipassin osto tapahtuu?

Pikaohje tunnusten luomiseen sekä pelipassien ja vakuutuksen ostoon

Suomisport instructions

1. Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja klikkaa ''Kirjaudu'' Suomisportiin.

2. Aloittaaksesi tilisi luomisen tai kirjautuaksesi sisään, anna sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä omaa yhteystietoasi.

3. Jos käytit sähköpostiosoitettasi, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit jatkaa tilisi luomista. Jos käytit puhelinnumeroasi, saat tekstiviestinä kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä voit jatkaa tilisi luomista.

4. Anna loput tilin luomiseen tarvittavat tiedot klikkaa 'Luo tili'. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä omia tietojasi.

5. Luotuasi tilisi näet oman profiilisi.

6. Aloita osto valitsemalla 'Osta pelipassi'.

7. Valitse oletko ostamassa pelipassia itsellesi vai huollettavalle lapsellesi. Jos olet ostamassa pelipassia lapsellesi, pyydetään sinua ensin täyttämään lapsesi tiedot.

8. Hae laji, johon olet ensisijaisesti hankkimassa pelipassia.

9. Näet valitsemaasi lajiin sinun ikäisellesi liikkujalle myynnissä olevat pelipassit. Valitse haluamasi pelipassi.

10. Valitse pelipassiseurasi.

11. Valitsemasi laji ja pelipassi saattavat vaatia vakuutuksen. Jos näin on, valitse haluamasi vakuutus tai ilmoita, että olet hankkinut vakuutuksen muualta.

12. Varmista vielä yhteenvedosta, että kaikki on kunnossa. Tarvittaessa pääset muuttamaan tekemiäsi valintoja klikkaamalla yhteenvedon kohtia. Kun kaikki on kunnossa, klikkaa 'Hyvältä näyttää, jatketaan maksamaan'. Tämän jälkeen sinua pyydetään vielä täydentämään osoitetietosi, jos niitä ei vielä ole profiilissasi.

13. Valitse haluamasi maksutapa ja siirry suorittamaan maksu.
HUOM Maksun välittäjänä toimii Maksuturva. Jos valitset laskuvaihtoehdon, maksuusi lisätään palvelussa näkyvä laskutuslisä. Valittaessa lasku- tai erämaksuvaihtoehdon, teet laskutussopimuksen Lindorffin ja Maksuturvan kanssa, et Suomen Lentopalloliiton kanssa.

14. Suorita maksu valitsemallasi maksutavalla ja tämän jälkeen palaa myyjän palveluun. Saat ostoksesi maksutiedot sähköpostiisi ja näet ostamasi pelipassin ja vakuutuksen tiedot aina omassa profiilissasi.

Kaikki pelipassit hankitaan Suomisport-palvelun kautta. Pelipassi tulee maksaa (laskuvaihtoehto) ehdottomasti siinä olevaa viitenumeroa käyttäen. Virheellisesti maksettujen pelipassimaksujen (esim ilman viitettä maksetut maksut) korjauksista/palautuksista veloitamme 5 euron käsittelykulut.