Sivukartta  

Lentopalloliitto Valikko
EtusivuKilpailuPelipassitBiitsipassit

Biitsipassit

Kaudelle 2019-2020 (1.4.2019 - 31.3.2020) biitsipassin voi hankkia myös vapaaehtoisen vakuutuksen
(jos pelaajalla on kaudelle hankittuna vakuutuksellinen kilpalisenssi, se kattaa myös mahdollisesti biitsin pelaamisessa sattuneet äkilliset tapahtumat). Vakuutuksen hinta on 30 euroa/kausi.

Aikuisten virallisissa turnauksissa tulee biitsipassi olla suoritettuna ennen turnausta. Virallisia turnauksia ovat Aikuisten ja Juniorien SM-kiertueen osakilpailut ja finaalit sekä Avoimen kiertueen turnaukset. Masters SM-kisat voi pelata kauden aikana hankitulla Kunto- tai Kilpapassilla.

Biitsipassi tulee olla suoritettuna myös U18-, U16- ja U14 -sarjoihin osallistuvilla pelaajilla. Biitsipassi ovat verkko-ostossa syntymävuoteen sidottu, joten 2002 tai myöhemmin syntynyt pelaaja voi pelata 22,50 euron maksulla myös aikuisten SM-kiertuetta.

Biitsipassit hankitaan Suomisport -palvelun kautta.

Huom! Lisenssien verkko-ostossa pelaaja valitsee aina ensisijaisesti oman biitsiseuran tai sisälentisseuran, mutta jos pelaajalla ei ole omaa seuraa, hän valitsee 'biitsipassi-seuran'.

Biitsipassi tulee hankkia ennen turnaukseen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen turnaukseen välittömästi biitsipassin maksamisen jälkeen, ei onnistu. Biitsipassin maksutietojen siirtyminen tulospalvelujärjestelmään kestää muutamia tunteja.