EtusivuKilpailuMasters-sarjatSM-kisat ja niihin ilmoittautuminen

Syksylle 2021 löytyi kahdelle sarjalle järjestäjät

N-60 2021 SM-kisat pelataan Helsingissä 16.10

M70 ja N65 sarjojen lopputurnaus pelataan Kuusamossa 5.-7.11

Muille ikäluokille ei ole löytynyt järjestäjää syksyn turnauksiin.

Ilmoittautuminen kevään 2022 turnauksiin on myös auki.

Kevään 2020 peruuntuneen SM-turnauksen joukkuemaksu hyvitetään 2021 osallistumismaksussa. Tämä joukkueen tulee muistaa merkitä ilmoittautumislomakkeeseen

Lopputurnausten järjestäjien haku kevät 2022

Oletteko kiinnostuneet  järjestämään SM-turnauksen?  Turnausta voit hakeä täytämällä hakulomakeen.

Liitto maksaa järjestäjille korvauksena 80 euroa / osallistuva joukkue.

Lopputurnauksia voi järjestää vuoden 2022 kevään  aikana aina toukokuun loppun asti.

Huom! Mikäli jollekin sarjalle ei löydy järjestäjää, sarjaa ei pelata.
Haku on auki niin kauan kuin aikataululomake on järjestäjän osalta avoin.

2022 kisainfoa!

*Ilmoittautumisaikaa päättyy 31.1.

Lopputurnauksia voidaan järjestää vuoden 2022 toukokuun loppuun mennessä

*Järjestäjällä on oikeus käyttää peleissä aiemmin tuomaritehtäviä hoitaneita pelaajia, joilla ei ole ostettua tuomarilisenssiä, mutta sarjoissa M35,40,45,50 sekä N35 ja 40 tulee olla kortin omaava tuomari välieristä lähtien. Joukkueiden tulee edelleen varautua viheltämään yksi ottelu tai ostamaan itsensä siitä "ulos" 30 euron järjestäjälle maksettavalla korvauksella. Järjestäjiä kehotetaan ottamaan yhteyttä alueidensa tuomarikerhoihin, joille korvaus voidaan maksaa "könttänä" ja jotka hoitavat viheltämisen lisäksi myös ilmoitukset tulorekisteriin.