Sivukartta  

Lentopalloliitto Valikko
EtusivuBeach volleyUutisia

Beach volley -uutisia

Doha käynnistää biitsikauden - arvoitus toisensa perään ratkaistavana

24.02.2021 klo 09:50 | Beach volley

Beach volleyn maailman eliittii kokoontuu reilun viikon kuluttua ensimmäisen kerran yli vuoteen mittelemään paremmuudesta. Koronapandemian ajan kiinni ollut olympiaranking avataan ja pisteitä Tokioon selviämisen suhteen on jälleen jaossa. Mukana Dohan naisten turnauksessa nähdään myös kaksi suomalaisparia: toinen tuttuakin tutumpi ja toinen aivan uusi.  

Miesten kotimaan biitsikärki turnaa Biitsi Pasilassa alkuviikosta

21.02.2021 klo 14:17 | Beach volley

Komea kattaus Suomen miesten biitsiparhaimmistoa ottaa mittaa toisistaan 22.-24.2. Biitsi Pasilassa.  

Beach volley kiertueet laajenevat

28.11.2020 klo 07:00 | Beach volley

Jyrki Nurminen Beach Volley Oy (JNBV) organisoi yhdessä Lentopalloliiton kanssa kahta beach volleyn kilpasarjaa 2021-2022. Jyrki Nurminen Challenger kiertue luo mallin beach volleyn alasarjoille.   

Ahtiainen / Lehtonen viidensiä EM-biitsissä

19.09.2020 klo 15:10 | Beach volley

Niina Ahtiainen ja Riikka Lehtonen pelasivat erinomaisen beach volleyn EM-turnauksen Latvian Jurmalassa sijoittuen lopulta viidenneksi. Turnaus päättyi suomalaiskaksikon osalta lauantaina tappioon puolivälierässä saksalaisille Kim Behrens / Cinja Tillmann 20-22, 18-21.  

Ahtiainen / Lehtonen upeasti puolivälieriin EM-biitsissä

18.09.2020 klo 19:10 | Beach volley

Niina Ahtiaisen ässäsyöttö oli täsmälleen oikea tapa käynnistämään perjantain päätteeksi suomalaisjuhlat beach volleyn EM-kisoissa Latvia Jurmalassa. Upeasti päivän molemmissa pudotuspeleissä syöttäneen Ahtiaisen ässä vei hänet ja peliparin Riikka Lehtosen kahdeksan parhaan joukkoon jatkopeleihin lauantaiksi.  

Beach volleyn EM-kisapäivä jäi pelaamatta myrskyn takia - perjantaina pyritään jatkamaan

17.09.2020 klo 21:19 | Beach volley

Beach volleyn EM-kisoissa Latvian Jurmalassa ei päästy torstaina pelaamaan syysmyrskyn takia laisinkaan. Myrskytuuli ja vesi teki pelikentät pelikelvottomiksi. Torstain pelit siirtyivät näin pelattavaksi perjantaina, jolloin myös Riikka Lehtosen ja Niina Ahtiaisen pelien on tarkoitus jatkua.  

Lehtonen / Ahtiainen taistelivat jatkoon EM-biitsissä

16.09.2020 klo 18:45 | Beach volley

Suomalaispelit jatkuvat torstain pudotuspelivaiheessakin beach volleyn EM-kisoissa Latvian Jurmalassa. Niina Ahtiainen ja Riikka Lehtonen etenivät jatkopeleihin voitettuaan keskiviikkona toisen alkulohkon pelinsä. Anniina Parkkisen ja Ida Sinisalo-Peltosen turnaus päättyi kahteen tappioon alkulohkossa.  

Suomalaispareille EM-avaustappiot - keskiviikkona jatkopaikka tavoitteena

15.09.2020 klo 15:53 | Beach volley

Molemmat suomalaisparit hävisivät tiistaina beach volleyn naisten EM-kisojen avausottelunsa. Keskiviikkona edessä on näin ottelut, joista voitolla on mahdollisuus edetä jatkopeleihin. Tappio keskiviikkona tietäisi turnauksen päättymistä 25:nteen tilaan.  

Beach volleyn EM-kisat käyntiin tiistaina - Yle Areena näyttää avauspelin

14.09.2020 klo 14:36 | Beach volley

Beach volleyn EM-kisat käynnistyvät tiistaina Latvian Jurmalassa. Suomea edustavat naisten 32 joukkueen turnauksessa Riikka Lehtonen / Niina Ahtiainen ja Ida Sinisalo-Peltonen / Anniina Parkkinen. Lehtonen / Ahtiainen saavat avauspelissään vastaan hallitsevat Euroopan mestarit kotikentällään, kun pääkentällä verkon toiselle puolelle tulevat Anastasija Kravcenoka / Tina Graudina.  

Huippuvalmentajat Wesley Pinheiro ja Karin Lundqvist Biitsi.fi valmennustiimiin

14.09.2020 klo 14:00 | Beach volley

Biitsi.fi vahvistuu todellisilla huippunimillä, kun Wesley Pinheiro ja Karin Lundqvist liittyvät syyskauden ajaksi Biitsin valmennustiimiin. Pinheiro ja Lundqvist ovat mukana Biitsin päivittäisessä valmennustyössä sekä lisäksi kehittämässä Biitsin urheilutuotetta ja valmentajia. Biitsi pystyy tarjoamaan syksyn aikana huomattavan laajan tarjonnan erilaisia valmennustuotteita niin nykyisille kuin uusille asiakkaille lähtötasosta riippumatta.  

Beach volleyn EM-kisaedustajiin muutos iloisesta syystä

02.09.2020 klo 20:51 | Beach volley

Suomen naisten toinen edustuspari kahden viikon kuluttua pelattavaan beach volleyn EM-turnaukseen Latviaan Jurmalaan meni uusiksi, mutta mitä iloisemmasta syystä. Ida Sinisalo-Peltonen tulee Anniina Parkkisen pariksi Taru Lahti-Liukkosen jäädessä kisoista syrjään perheenlisäyksen odotuksen johdosta.  

Kotiyleisön suursuosikit Suomen mestarien biitsin EM-lohkoon

26.08.2020 klo 13:06 | Beach volley

Beach volleyn vajaan kolmen viikon päästä pelattavien Euroopan mestaruuskilpailujen lohkoarvonnat suoritettiin keskiviikkona. Suomalaisista mukana ovat Taru Lahti-Liukkonen / Anniina Parkkinen ja Niina Ahtiainen / Riikka Lehtonen. EM-kisat pelataan Latvian Jurmalassa 15.-20. syyskuuta. Naisten pelipäivät ovat 15.-19.9. ja miesten 16.-20.9. Miesten sarjassa ei suomalaisosallistujia ole.  

Suomi ei osallistu nuorten EM-kisoihin lentopallossa ja beach volleyssa

24.08.2020 klo 19:35 | Beach volley

Lentopalloliiton hallitus päätti maanantaina kokouksessaan, että Suomi ei osallistu tämän syksyn lentopallon ja beach volleyn nuorten EM-kisoihin koronavirustilanteen takia.   

Kaksi naisparia mukaan beach volleyn EM-kisoihin - miehille ei paikkaa

19.08.2020 klo 21:47 | Beach volley

Beach volleyn EM-kisoissa 2020 nähdään kaksi suomalaisparia: Taru Lahti-Liukkonen / Anniina Parkkinen ja Niina Ahtiainen / Riikka Lehtonen. Sen sijaan villiä korttia turnaukseen hakeneet Santeri Siren / Jyrki Nurminen eivät paikkaa EM-turnaukseen saaneet. EM-kisat pelataan Latvian Jurmalassa 15.-20. syyskuuta. Naisten pelipäivät ovat 15.-19.9. ja miesten 16.-20.9.  

Riikka Lehtoselle biitsimestaruus neljännellä eri vuosikymmenellä

16.08.2020 klo 20:22 | Beach volley

Beach volleyn Suomen mestarit vuosimallia 2020 ovat kolmannen kerran perättäin Riikka Lehtonen / Niina Ahtiainen naisissa ja Jyrki Nurminen / Santeri Siren niin ikään kolmantena kesänä perättäin. Riikka Lehtoselle SM-kulta oli lajissa ennätyksellisesti kahdestoista ja mitali jo kuudestoista. 2020 mestaruuden myötä Lehtonen on nyt voittanut SM-kultaa neljällä eri vuosikymmenellä, kun ensimmäisen kerran kulta pujotettiin hänen kaulaan 1997. Niina Ahtiaiselle mestaruus oli puolestaan kolmas ja mitali jo kahdeksas. Miehissä Jyrki Nurminen nousi lajin ennätysmieheksi kuudennella mestaruudellaan ja kymmenennellä mitalillaan. Sirenille mestaruus oli kolmas ja mitali viides.  

Uutisarkisto