Sivukartta  

Lentopalloliitto Valikko
EtusivuTapahtumatEM 2021 KisasivutEM-kisaviikko käynnissä!

Miesten lentopallon EM-kilpailut tarjoavat huikean lentopallonäytöksen 1.-19.9. välisenä aikana ympäri Eurooppaa. Suomen miesten maajoukkue, Veljekset, on mukana maanosan eliitissä taistelemassa menestyksestä ja aloittaen vieläpä kotikentällä Tampereella.

Koostimme tällä sivulle linkit olennaisiin lähteisiin EM-turnauksesta kaikki irti saadaksesi
 

Miesten EM-kilpailut 1.9.-19.9. (suomeksi)


 

Suomen otteluohjelmat

1.9. klo 17.50 Avajaiset
1.9. klo 19.00 Suomi - Pohjois-Makedonia
4.9. klo 14.00 Espanja - Suomi
5.9. klo 17.30 Venäjä - Suomi
7.9. klo 20.00 Suomi - Hollanti
8.9. klo 20.00 Suomi - Turkki
Mahdolliset jatkopelit Gdanskissa Puolassa ja mitalipelit Katowicessa Puolassa
YLE TV2 näyttää kaikki Suomen ottelu suorina lähetyksinä
 

FinFanZone - suomalaisen lentopallofanin koti!

Fanzonella pääset nauttimaan livemusiikista, kumppaneiden aktivointipisteistä ja ruokakojuista, joista löytyy kisaevästä jokaiseen nälkään. Janoisemman kansan nestetasapainosta huolehtii Pyynikin Brewing Company joiden pisteellä pääset maistelemaan uutta Veljekset-olutta, mikä tullaan lanseeramaan EM-kilpailuihin. Lavalla juontamassa Kaj Kunnas ja tanssijalat liikkeelle laittaa Rock & Roll Sensation -livebändi. Unohtamatta screenejä, joista pääset seuraaman päivän pelejä suorana.
 
Fanzone aikataulut:
 
ke 1.9.
Ovet auki & Fanzone klo 16.30-22.00
klo 17.50 Avajaiset ja Hall of Fame -palkitsemiset
klo 19 Suomi - Pohjois-Makedonia
 
to 2.9.
Ovet auki & Fanzone 15.30-20.00
klo 17 Venäjä - Turkki
klo 20 Hollanti - Espanja
 
pe 3.9.
Ovet auki & Fanzone klo 15.30-20.00
klo 17 Turkki - Espanja
klo 20 Hollanti - Pohjois-Makedonia
 
la 4.9.
Ovet auki & Fanzone klo 12.30-22.00
klo 14 Espanja - Suomi
klo 17.30 Hollanti - Venäjä
 
su 5.9.
Ovet auki & Fanzone Klo 12.30-22.00
klo 14 Pohjois-Makedonia - Turkki
klo 17.30 Venäjä - Suomi
 
ma 6.9.
Ovet auki & Fanzone Klo 15.30-20.00
klo 17 Pohjois-Makedonia - Espanja
klo 20 Turkki - Hollanti
 
ti 7.9.
Ovet auki & Fanzone klo 15.30-22.00
klo 17 Espanja - Venäjä
klo 20 Suomi - Hollanti
 
ke 8.9.
Ovet auki & Fanzone klo 15.30-22.00
klo 17 Venäjä - Pohjois-Makedonia
klo 20 Suomi – Turkki

 


Veljekset, kokoonpanot ja pelaajakortit
Veljekset, kisauutiset
Lipunmyynti


Terveysturvallisuustoimet - yhdessä vastuullisesti

5500 katsomopaikan hallin kapasiteetista käytössä on selkeästi rajattu kapasiteetti, teknisten ja tv-tuotantoon liittyvien tilatarpeiden pienentäessä myös hallin kokonaiskatsojamäärää. Tämä takaa jokaiselle seurueelle mahdollisuuden säilyttää riittävät turvavälit. Yleisöalueet hallissa on jaettu neljään eri lohkoon. Jokaisesta lohkosta löytyvät omat sisäänkäynnit, ravintolapalvelut ja saniteettitilat. 

 

Sisätiloissa yleisö käyttää maskia ja katsojille on käytössä runsaasti käsidesipisteitä.

 

Katsojat ohjataan pelien väleissä ulkona sijaitsevalle Fanzone -alueelle, joka on rakennettu erityisen väljästi. Alue mahdollistaa turvallisen fanien kohtaamisen. Sisätiloissa eri katsomolohkojen yleisö ei kohtaa toisiaan lainkaan. 

 

Yleisön lisäksi myös kaikki kisaorganisaatioon osallistuvat työntekijät, vapaaehtoiset kuin joukkueet ovat tärkeä osa turvallista tapahtumaa. Vapaaehtoiset ja kaikki kisoissa työskentelevät on ohjeistettu tarkasti koronaturvallisuudesta. EM-kilpailuihin osallistuville maajoukkueille ja kilpailuorganisaatiolle on toteutettu kuplaolosuhteet ja vahva päivittäinen testaaminen, jonka kautta mahdollistetaan mahdollisimman terveysturvalliset olosuhteet urheilulle. 

 

Yhteisen turvallisen tapahtumakokemuksen ytimessä on meidän jokaisen vastuullinen toiminta. Järjestäjä haluaa muistuttaa toistemme kunnioittamisesta huolehtimalla turvaväleistä, maskin käytöstä ja suosittelee jäämään tapahtumasta pois pientenkin oireiden ilmaantuessa.

 

”Jokainen voi saapua paikalle turvallisesti hyvillä mielin. Hakametsä on valmis ottamaan vastaan lentopallokansan. Nyt jos koskaan tarvitsemme koko kansan kannustamaan Veljeksiä Hakametsään, sekä myös tv-ruutujen ääreen,” painottaa Martinoja.


 

Saapumisohjeet Hakametsään

Kannustamme saapumaan tapahtumaan ekologisesti, käyttäen esimerkiksi Tampereen kaupunkipyöriä ja julkisia kulkuvälineitä, kuten uutta Tampereen Ratikkaa!

Hakametsän jäähalli on alle 4 km päässä kaupungin keskustasta, ja sinne pääsee helposti kävellen tai myös omalla autolla, taksilla tai bussilla.

Voit kävellä keskustasta tapahtumapaikalle 45 minuutissa ja nähdä samalla Tampereen kauniit kohteet. Jos saavut autolla, löydät paikan osoitteesta Kissamaankuja 30, Hervannan tien vierestä keskustan itäpuolelta. Pysäköintipaikkoja hallin vieressä on rajoitetusti EuroVolleyn aikana. Pysäköinti on ilmainen!

 

TAMPERE - VELJESTEN KISANÄYTTÄMÖ

Veljekset

"Maajoukkueen kipinä on syttynyt ja on aika antaa liekin roihuta. Lentisäijistämme on polveutunut periksiantamattomat Veljekset. Heidän juurensa ovat syvällä suomalaisissa  kasvattajaseuroissa. Veljesten reput on pakattu täyteen arvokkaita eväitä maailmalle pienten paikkakuntien lentopalloseuroissa. Veljesten tietä tähtiin ovat tukeneet ihmiset, joiden sydän sykkii lentopallolle. He ovat sytyttäneet näiden miesten kipinän ja kasvattaneet pojista Veljeksiä."