Sivukartta  

Lentopalloliitto Valikko
EtusivuMaajoukkueetMiehetUutiset

Suomi mukaan miesten ja naisten kultaiseen Euroopan liigaan

12.12.2017 klo 18:06 | Maajoukkue

Suomen miehet ja naiset pelaavat ensi kesänä lentopallon uudessa eurooppalaisessa huippusarjassa nimeltään Golden European League. Miesten lohkossa ovat Tshekki, Espanja ja Portugali. Naiset saavat vastaansa Ranskan, Kroatian ja Unkarin.  

HPK, LP Salo ja OrPo tulessa Eurokentillä

11.12.2017 klo 12:51 | Euroopan cupit

HPK aloittaa kauden Europelinsä tiistaina kotikentällän, LP Salo jatkaa pelejään Tšekeissä ja OrPo avaa oman seikkailunsa keskiviikkona Kosovossa.  

Lentopallomiesten syksyn MM-pelisysteemiin lisäselvyyttä

10.12.2017 klo 09:14 | Miesten maajoukkue

Kansainvälinen Lentopallolliito FIVB valotti viikonloppuna lisää ensi syksyn miesten lentopallon MM-kisojen pelisysteemiä. Suomen päästessä alkulohkosaan neljän parhaan joukkoon ja jatkopeleihin, mahdollisia pelipaikkoja ovat toisella kierroksella Bulgariassa Varna, Sofia sekä Italiassa Milano.   

Kolme kovaa maata Suomen lohkoon miesten MM-kisoissa

30.11.2017 klo 18:54 | Maajoukkue

Suomen miehille arvottiin kolme todella kovaa vastustajaa lentopallon MM-kisojen alkulohkoon Varnaan. D-lohkoon tulivat isäntämaa Bulgaria, hallitseva maailmanmestari Puola ja Aasian ykkösmaa Iran. Lisäksi lohkossa pelaavat Kuuba ja Puerto Rico.  

Miesten MM-kisojen lohkoarvonnat torstaina Firenzessä

29.11.2017 klo 11:20 | Maajoukkue

Suomen miehet ovat toista kertaa peräkkäin mukana lentopallon MM-kisoissa ensi vuonna ja huomenna torstaina selviää, mitkä viisi maata tulevat Suomen kanssa samaan alkulohkoon. Juhlallinen arvontatilaisuus on Firenzessä ja se tulee suorana netissä.  

Uutisarkisto