Sivukartta  

Lentopalloliitto Valikko
EtusivuLentopalloliittoHenkilökunta

Suomen Lentopalloliiton toimihenkilöt

Sähköpostit pääsääntöisesti muotoa: etunimi.sukunimi@lentopalloliitto.fi

Keijo Säilynoja, toimitusjohtaja
Puh. 050 422 6105
• Liiton toiminnan johtaminen ja kehittäminen, talous, markkinointi ja myynti, yhteistyösopimukset, liikuntapolitiikka ja yhteydenpito sidosryhmiin.

PELAAMINEN

Sami Heikkiniemi, urheilutoiminnan johtaja
Puh. 050 400 7468
• Kilpailutoiminta, aluetoiminta, huippu-urheilu, Kuortaneen valmennuskeskus.

ALUETOIMINTA

Harri Paadar, aluepäällikkö, pohjoinen
Puh. 046 813 8010
• Lapin, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun lentopalloseurojen toiminnan kehittäminen ja seurakoulutuksen koordinointi, valmentajien ja ohjaajien osaamisen kehittäminen, alue- ja maakuntajaostojen asiantuntijana toimiminen. Vastaa alueellaan myös liiton strategisten valintojen ja päätösten toteutumisesta sekä lentopallon edunvalvonnasta ja lisenssimäärien kehittymisestä. Lisäksi Harrin erityisosaamisalue on tietotekniset järjestelmät ja ohjelmistot. 

Teemu Niemelä, aluepäällikkö, etelä
Puh. 040 823 6550
• Pääkaupunkiseudun, Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan lentopalloseurojen toiminnan kehittäminen ja seurakoulutuksen koordinointi, valmentajien ja ohjaajien osaamisen kehittäminen, alue- ja maakuntajaostojen asiantuntijana toimiminen. Vastaa alueellaan myös liiton strategisten valintojen ja päätösten toteutumisesta sekä lentopallon edunvalvonnasta ja lisenssimäärien kehittymisestä.

Hanna Kanasuo, aluepäällikkö, lounas
Puh. 044 906 0196
• Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen lentopalloseurojen toiminnan kehittäminen ja seurakoulutuksen koordinointi, valmentajien ja ohjaajien osaamisen kehittäminen, alue- ja maakuntajaostojen asiantuntijana toimiminen. Vastaa alueellaan myös liiton strategisten valintojen ja päätösten toteutumisesta sekä lentopallon edunvalvonnasta ja lisenssimäärien kehittymisestä.

Pertti Kulluvaara, aluepäällikkö, itä, koulutuspäällikkö
Puh. 044 080 6605
• Pohjois-Savon, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan lentopalloseurojen toiminnan kehittäminen ja seurakoulutuksen koordinointi, valmentajien ja ohjaajien osaamisen kehittäminen, alue- ja maakuntajaostojen asiantuntijana toimiminen. Vastaa alueellaan myös liiton strategisten valintojen ja päätösten toteutumisesta sekä lentopallon edunvalvonnasta ja lisenssimäärien kehittymisestä.
• Lentopalloliiton valmentajakoulutusten kokonaisvastuu.

Katarina Järvinen, aluepäällikkö, länsi (aloittaa 15.3.2018)

KILPAILU

Jari Lankinen, kilpailupäällikkö
Puh. 040 131 2454
• Kilpailutiimin vetäjä. Seurasiirrot, pelaajalainat ja kaksoisedustukset, farmisopimusten ja seuraedustusten käsittely, Suomen Cup, nuorten sarjatoiminta, Power Cupin kilpailupäällikkö, beach volleyn kotimaan kilpailujen kilpailupäällikkö ja taloushallinnon tehtävät.

Marja-Leena Vuorinen, kilpailusihteeri
Puh. 010 583 3611
• Aikuisten sarjatoiminta (1-, 2- ja M3-sarjat), sarjanhallinta-tulospalveluohjelma, erotuomari- ja masters-toiminta, lentopallon ja beach volleyn kilpailuluvat, ottelusiirrot sekä kilpailu-, masters- ja erotuomariryhmän sihteerin tehtävät.

Kaisu Polso, nuorten sarjojen hoitaja
Puh. 0400 910 327
• A-C-nuorten SM-sarjojen hoitaminen ja nuorten sarjatoiminnan kehitystyö.

HUIPPU-URHEILU

Jaana Laurila, huippu-urheilun hallintopäällikkö
Puh. 040 124 5666
• Huippulentopallon ja beach volleyn talousseuranta, budjetointi ja hallintotehtävät. Maajoukkueohjelmien suunnittelu yhdessä päävalmentajien kanssa. Miesten maajoukkueen joukkueenjohtaja. Kansainväliset projektit ja sidosryhmäyhteistyö. Maajoukkueiden varustehankinnat ja antidopingasiat. Valmennuskeskustoiminnan tuki. Aktiivinen yhteistyö Suomessa järjestettävien huippu-urheilutapahtumien paikallisjärjestäjien kanssa.

Tuomas Sammelvuo, miesten päävalmentaja
Puh. 046 813 6503
• Miesten maajoukkuetoiminta. Mukana liiton koulutus- ja valmennuskeskustoiminnan kehittämisessä. Yhteistyö liigaseurojen valmennuksen kanssa. Sidosryhmäyhteistyö valmennuksen osalta.

Tapio Kangasniemi, naisten päävalmentaja
Puh. 046 812 9026
• Vastuu valmennuskeskuksen, nuorten ja naisten maajoukkuevalmennuksen kokonaisuuden kehittämisestä ympärivuotisesti. Aluevalmennustoiminnan sekä valmentajakoulutuksen tuki. Sidosryhmäyhteistyö valmennuksen osalta.

Kai Liukkonen, beach volleyn päävalmentaja
Puh: 0500 945 762
• Vastuu maajoukkueen ja siinä mukana olevien urheilijoiden harjoitus- ja kilpailutoiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista sekä kokonaisuuden kehittämisestä ympärivuotisesti. Maajoukkuekauden ulkopuolella liiton oman valmennuskeskustoiminnan arkivalmennus ja beach volleyn valmennuslinjaukset. Osallistuminen liiton huippuvalmentajakoulutuksen suunnitteluun.

VALMENNUSKESKUS

Tapio Kangasniemi, valmennuskeskusvalmentaja
Puh. 046 812 9026
• Vastuu valmennuskeskuksen, nuorten ja naisten maajoukkuevalmennuksen kokonaisuuden kehittämisestä ympärivuotisesti. Aluevalmennustoiminnan sekä valmentajakoulutuksen tuki. Sidosryhmäyhteistyö valmennuksen osalta.

Pertti Honkanen, valmennuspäällikkö, valmennuskeskusvalmentaja
Puh. 040 726 1676
• Vastuu valmentajakoulutusten sisällöistä sekä kouluttajien valinnoista ja heidän koulutuksesta. Valmennuskeskuksen sekä tyttöjen maajoukkuevalmennuksen ohjelmointi, koordinointi ja toteutus muiden valmentajien kanssa.

Aapo Rantanen, valmennuskeskusvalmentaja
Puh: 043 211 3451
• Liiton yhteyshenkilö yhteistyössä KIHU:n kanssa ja sitä kautta pelianalyysien kehittäminen. Valmentajakoulutuksen tuki. Valmennuskeskuksen sekä poikien maajoukkuevalmennuksen ohjelmointi, koordinointi ja toteutus muiden valmentajien kanssa.

Janne Heikkinen, valmennuskeskusvalmentaja
Puh: 040 550 3238
• Valmennuskeskuksen sekä poikien maajoukkuevalmennuksen ohjelmointi, koordinointi ja toteutus muiden valmentajien kanssa.

TUKITOIMINNOT

Päivi Harri, tapahtumapäällikkö
Puh. 046 812 9008
• Power Cup, lentopallon kansainväliset tapahtumat Suomessa, markkinointi ja viestintä. Toimitusjohtajan varahenkilö.

Katri Hoffmann, hallinto- ja tapahtumasihteeri
Puh. 044 569 8324
• Toimisto- ja taloushallinnon sekä tapahtumasihteerin tehtävät.

Minna Rastivo, myynti- ja markkinointisuunnittelija
Puh. 050 453 4058
• Lentopalloliiton myynnin ja markkinoinnin suunnittelu ja toteutus, sidosryhmä- ja kumppaniyhteistyö, lentopallon markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteutus.

Anni Peltonen, myynti- ja markkinointisuunnittelija
(Äitiysvapaalla)

Anita Sandell, hallinto- ja seurapalvelusihteeri
Puh. 044 721 3803
• Lisenssit (pelaajat, erotuomarit, mastersit, biitsin pelaajat) sekä aikuisten ja lasten harrastepassit. Sporttirekisterin seura- ja käyttäjätuki sekä henkilöstöhallinnon tehtävät.

Kimmo Nurminen, tiedotuspäällikkö
Puh. 044 595 8565
• Sisäisen ja ulkoisen viestinnän toteutus ja kehittäminen. Kiilan päätoimittaja. Hallituksen sihteeri.

Toni Flink, tiedottaja
Puh. 040 777 3396
toni.flink@gmail.com
• Mestaruusliigan tiedotus ja muut viestintäprojektit.
• Maajoukkueiden, Euro-cupien sekä kv. sarjojen (naiset) tiedotus.
• Kiila-lehden toimitus.

Heikki Kiiskinen, tiedottaja
Puh. 040 554 5075
heikki.kiiskinen@gmail.com
• Beach volleyn tiedotus ja muut viestintäprojektit.
• Maajoukkueen ja kv. sarjojen (miehet) tiedotus.
• Kiila-lehden toimitus.

Hannu Kakko, huoltopäällikkö
Puh. 040 557 3466
Varustehuolto, kuljetukset ja ottelutapahtumien rakentaminen.

MESTARUUSLIIGA

Jussi Jokinen, toiminnanjohtaja
Puh. 040 556 5434
jussi.jokinen@lentopalloliitto.fi
• Mestaruusliigan toiminnan kehittäminen ja toteuttaminen.