EtusivuKilpailuErotuomaritoimintaLomakkeet ja ohjeet, CasebookIlmoittautumislomake AK-, liiga-, PS- ja tarkkailijakoulutuksiin

Sarjanalkutilaisuus 7.-9.9.2018, MS Mariella

Liiga- ja pääsarjatuomareille, aluekouluttajille sekä vastuutarkkailijoille järjestetään koulutustilaisuus 7.-9.9.2018 Viking Linen MS Mariellalla, välillä Helsinki - Tukholma - Helsinki.

Jokaisen osallistujan (myös tilaisuuden kouluttajien) tulee täyttää alla oleva lomake viimeistään 10.8.2018 myös siinä tapauksessa, että ei osallistu tilaisuuteen. Kirjaa myös syy jos et osallistu.

Perjantaina klo 18-21 on kaikille yhteinen koulutusosio. Lauantaina koulutus tapahtuu klo 9-18, joka aamun yhteisen osion jälkeen jatkuu omissa ryhmissä klo 14.

ETR maksaa kimppakyytikorvauksen, joten kerätkää autot kesän aikana täyteen. Mikäli ajat yksin, neuvottele korvauksesta puheenjohtajan kanssa.

Ilmoittautuminen on sitova!

Tilaisuus on kaikille maksuton.

Ilmoittautumislomake on suljettu, joten jos sen tiimoilta on kysyttävää, ota yhteys sähköpostilla marja-leena.vuorinen(at)lentopalloliitto.fi

Ruoka-allergiakysely osallistujille

Tähän vastaavat vain ne, joilla on ruoka-allergia tai jotka eivät voi syödä lihaa.