EtusivuBeach volleySM-kiertueet ja -turnauksetBeach Volley tapahtumien järjestäjähaku kesälle 2018

Beach volley kiertuehaku kesälle 2018 avattu

Kesän 2018 beach volleyn SM-kiertuehaku tässä vaiheessa koskee Aikuisten SM-kiertuetta, Junioreiden SM-kiertuetta ja avointa kiertuetta. Hakuun osallistutaan alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen täyttäminen ei vielä ole sitova lupaus turnauksen järjestämisestä.  Haku päättyy 16.10.2017.

Haun tarkoituksena on kartoittaa kaikki halukkaat turnausjärjestäjät ensi kesän turnauksiin. Tarkemmista turnausjärjestelyistä sovitaan liiton ja järjestäjien välillä tehtävässä sopimuksessa.

Yleisiä huomioita hakuun liittyen:

• Järjestäjän taloudellinen menestys perustuu kolmeen asiaan: yhteistyösopimuksiin, yhteistyöhön kaupungin kanssa (edulliset kenttävuokrat), sekä kahvio- ja ravintolapalveluiden järjestelyoikeuksiin.
  • Ilmoittautumiset ja turnausten otteluohjelmat tehdään TorneoPalin kautta.
  • Osallistumismaksut pelaajat suorittavat aina järjestävälle seuralle.
  • Järjestävä seura vastaa turnauksen palkinnoista finaaleja lukuunottamatta. Palkinnot aikuisten kiertueella ovat rahapalkintoja.  Käytännössä osallistumismaksut menevät palkintoihin.
  • Aikuisten SM-kiertueen järjestäjät saavat rahallisen tuen turnausten järjestämistä varten.
  • Järjestäjillä on oikeus tehdä yhteistyösopimuksia turnauksiin liittyen. Lentopalloliiton yksinoikeussopimukset tuodaan hakijoiden tietoon hakuajan päätyttyä.

Lentopalloliitto pidättää oikeuden vahvistaa lopulliset päivämäärät kv. turnausten aikataulujen tarkennettua.

Sami Heikkiniemi
sami.heikkiniemi(at)lentopalloliitto.fi