Yhteistyökumppanit

Lähivakuutus

LähiTapiola-ryhmä on keskinäinen, asiakkaiden omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. LähiTapiola on yksi Suomen suurimmista vahinkovakuuttajista. LähiTapiola palvelee noin 1,5 miljoonaa omistaja-asiakasta yli 300 toimipisteessä. Käytännössä tämä tarkoittaa asioinnin helppoutta, ammattimaista ja paikallista palvelua, hyviä tuotteita ja kilpailukykyisiä hintoja.

LähiTapiolassa tehdään kumppanuusyhteistyötä laajasti liikunnan, urheilun ja nuorisotyön parissa. Tavoitteena on, että kaikki yhteistyökumppanuudet edistävät elämisen laatua. Nuorten hyvinvoinnin edistäminen on LähiTapiolassa myös tärkeä yritysvastuun teema. www.lahitapiola.fi

 

Fortumin, Suomen Palloliiton ja Suomen Lentopalloliiton yhteisen Fortum Tutor -ohjelman tavoitteena on taata jokaiselle lapselle innostava ja kannustava valmentaja. Lähes 100 tutoria jalkapallossa ja 20 lentopallossa sparraavat juniorivalmentajia antaen heille hyödyllisiä välineitä valmennustyöhön. Ohjelma on tavoittanut jo tuhansia perheitä ja kymmeniä tuhansia lapsia ympäri Suomen ja tuonut peli-iloa lapsille ja lisää harrastajia lajien pariin.

www.fortumtutor.fi ja www.facebook.com/FortumTutor

 

Sokos Hotels – yksilöllinen monille

Sokos Hotels on tutkimusten mukaan Suomen arvostetuin, luotettavin ja kattavin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajankohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sokos Hotellit tarjoavat majoituksen, kokous- ja juhlatilojen sekä hyvän olon palvelujen lisäksi monipuolisia ravintolapalveluita aamiaiselta aina yön pikkutunneille saakka, kätevästi kaikki saman katon alla.

Ihmiset ovat erilaisia. Sen lisäksi yksi ihminen on monta ihmistä. Ja erilaiset ihmiset janoavat erilaisia hotelleja ja hotellikokemuksia. Siksi olemme rakentaneet kolme täysin uutta ja erilaista hotellityyppiä: Original, Break ja Solo.

Original-hotelliin on helppo samaistua, sillä se ymmärtää suomalaista mielenmaisemaa; se ottaa sinut vastaan ihmisenä, ei varausnumerona. Se palvelee, pitää huolta ja välittää – se on sydämellisesti suomalainen.
Break-hotelli on enemmän kuin vain pelkkä hotelli. Se voi olla myös kylpylä tai laskettelukeskus ja se kutsuu puoleensa niin vapaa- kuin työajallakin. Se on paljon kaivattu tauko ja osa rentouttavaa tai aktiivista irtiottoa arjen keskellä. Break on iloa, aikaa ja energiaa: sen tärkein tehtävä on ladata akut – Breakista lähtee aina energisempänä kuin sinne saapuu.
Solo-hotelli on joko klassikko tai syntyy sellaiseksi. Se on paljon muutakin kuin rakennus ja osoite, sillä on ainutlaatuinen luonne ja persoona. Ja mikä tekee Solo-hotellista vielä yksilöllisemmän hotellikokemuksen, on sen aina sydämellinen ja paikallisilla mausteilla personoitu palvelu.

Sokos Hotelleilla on myös vahva asema urheilussa. Sporttiklubimme tarjoa urheiluseuroille tuntuvia etuja ja asiantuntevaa palvelua. Lue lisää: www.sokoshotels.fi/sporttiklubi

Sokos Hotels - Lentopalloliiton virallinen yhteistyökumppani

www.sokoshotels.fi

 

 

 

Trust Kapital Group on kotimainen laskutuksen, perinnän ja maksuvalvonnan palveluihin keskittynyt asiantuntijakonserni. Tarjoamme tehokkaat ratkaisut liiketoiminnan tueksi kassavirran hallinnasta rahankierron nopeuttamiseen ja luotonhallintaan. Monipuolinen palveluvalikoimamme ja nykyaikaiset raportointityökalumme palvelevat kaikenkokoisia yrityksiä ja organisaatioita sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Konserniin kuuluu emoyhtiön lisäksi Trust Accounts -tilitoimisto, laskusaatavarahoitukseen erikoistunut Trust Finance, liikkeenjohdon konsultointiin keskittyvä Trust Adviser ja lakiasiaintoimisto Trust Legal.

www.trustkapital.fi

 

Orton Oy on johtava, täysin kotimainen ortopediaan, urheiluvammoihin, tekonivel- ja selkäkirurgiaan sekä kivunhoitoon erikoistunut lääkäriasema, sairaala ja lääkinnällisen kuntoutuksen asiantuntija. Orton tarjoaa kuntoutusta erilaisiin liikkumisen ongelmiin, kipuun ja neurologisiin sairauksiin. Ortonissa on osaaminen urheilijoiden vammojen ja leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen. Yrityksen liikevaihto 2014 oli 26 M€, ja henkilöstön määrä 280. Orton Oy:n omistaa 1940 perustettu Invalidisäätiö. www.orton.fi

 

 

Oy Patrol Ab on Suomen ja Baltian johtava urheiluvälineiden maahantuonti- ja tukkukonserni. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. ASICS, FISCHER, SCOTT, SWIX, SALTZMANN, JETI ja SALMING. Toimimme kotimaan lisäksi Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Patrol tarjoaa kuluttajille korkealaatuisia urheiluvälineitä ja tekstiilejä mm. juoksuun, sisäpeleihin, vapaa-aikaan, pyöräilyyn, hiihtoon ja alppihiihtoon. Usean vuoden kokemuksella kehitämme mallistojamme jatkuvasti vastaamaan vaativankin kuluttajan tarpeita. Olemme merkittävä urheilusponsori.

Teemme edustamiemme tuotemerkkien kautta yhteistyötä mm. Suomen Urheiluliiton, Kaisa Mäkäräisen ja Tero Pitkämäen kanssa. Lisäksi olemme useiden urheilutapahtumien ja urheiluseurojen kuten Suomen Lentopallo ja Salibandy maajoukkueiden yhteistyökumppani.

Yhteystiedot: Oy Patrol Ab, Nimismiehenpelto 4B, 02770 ESPOO

Puh. 0207 524 500, facebook.com/asicsfinland  http://www.patrol.fi/