Maajoukkueet

Uutisia

98 poikien Pohjois-Euroopan mestaruuskisaleiri pidetään Kuortaneella 21-24.9 (tänään)

Poikien maajoukkue leireilee joukkueen muodostamiseen tarkoitetulla leirillä, jossa pääpaino on pelillisillä harjoitteilla sekä pelaamisella.

Lentopallomaajoukkueen superkesä -dokumentti YLE Areenassa (eilen)

Ensiesityksessä sunnuntaina YLE TV2:ssa ollut dokumentti miesten maajoukkueen kesästä ja matkasta MM-kisoihin on nyt nähtävissä YLE Areenassa.

Selkeä, mutta silti arvoituksellinen Kuuba avausvastustajana (eilen)

Suomen lentopallon MM-avausvastustaja ei voisi oikeasti olla monimuotoisempi, mutta toisaalta taas ei paljoakaan selkeämmästikään lähestyttävä. Viime MM-kisojen hopeajoukkue on täynnä värikkäitä luonnonlapsia, mutta samalla se pelaa erittäin kaavamaista lentopalloa.

MM-kisojen avausottelussa oli huikeasti yleisöä ja tunnelmaa (eilen)

Varsovassa tehtiin lauantaina uusi huikea ennätys, kun lentopallon MM-kisojen avajaisottelua Puola-Serbia tuli loppuunmyydylle Kansallisstadionille katsomaan 62000 ihmistä.

Lentismiehet kotiutuivat heti Katowiceen (30.8.2014)

Miesten lentopallomaajoukkue kotiutui mainiosti perjantaina MM-kisapaikkakunnalle Katowiceen. Joukkue saapui eteläpuolalaiseen kaupunkiin iltapäivällä ja tutustui iltasella pelihalliin Spodekiin.

Niklas Seppänen MM-kisajoukkueen viimeinen lenkki (28.8.2014)

Päävalmentaja Tuomas Sammelvuo joutui torstaina tekemään lopullisen valintansa lentopallon MM-kisajoukkueen 14 pelaajan suhteen. Viimeisenä pelaajana Sammelvuo valitsi joukkueeseen yleispelaaja Niklas Seppäsen (21, 193, Tourcoing).

Suomi hioi peliään Kuortaneella Kanadan kanssa (27.8.2014)

Suomen miesten lentopallomaajoukkue hioo viimeisiä säätöjään peliin ennen maanantaina alkavia MM-kisoja keskiviikkona ja torstaina Kuortaneella Kanadan kanssa.

Faniporukka omalla charterilla Turusta Katowiceen MM-kisoihin (27.8.2014)

Lentopallomaajoukkueen varmistettua MM-kisapaikkansa tammikuussa, alkoi heti eri puolilla Suomea kova touhu MM-kisamatkojen järjestämiseksi. Turun seudulla monet ottivat yhteyttä joko suoraan tai kiertoteitä Raision Loimuun, jossa käynnistettiin oman kannattajamatkan valmistelut heti viimeisen karsintapallon leijailtua pitkäksi Popradin hallissa.

Poikien U16 maajoukkueleirin ilmoittautuminen on avattu (27.8.2014)

Lentopallomaajoukkueen lempinimi – syntyy jos on syntyäkseen (27.8.2014)

Puolan MM-kisoihin viimeisiä valmistelujaan tekevällä Suomen miesten lentopallomaajoukkueella ei ole lempinimeä, mutta pitäisikö olla? Toisten mielestä ei, toisten mielestä kyllä. Ja mielikuvituksellahan ei ole mitään rajoja, kun nimiehdotuksia on alkanut jo tulvia.