Koululentopallo

Lentishurma on täällä!

Se on vienyt mukanaan suomalaiset, sekä lapset että aikuiset. Kukapa ei haluaisi olla oman koulunsa Kerminen, Oivanen, Kunnari tai Siltala!

Lentopallo on erinomainen laji pienille koululaisille: joukkuepelinä se edistää sosiaalisia taitoja ja on lajina väkivallaton pelaajien ollessa kosketuksissa vain palloon. Lentopalloliitto ja kymmenien paikkakuntien lentisseurat ovat jo vuosia tehneet yhteistyötä koulujen kanssa lajin ja lentistuntien kehittämiseksi koululiikunnassa.

Koululentiskampanja

Lentopalloliitto järjestää vuosittain myös Koululentiskampanjan, joka tarjoaa valmista materiaalia ja välineitä lentopallon pelaamiseen kouluissa. Koululentiskampanjalla pyrimme innostamaan oppilaita lentopallon pariin sekä ideoimaan opettajien avuksi helposti toteutettavia ja hauskoja tuntimalleja. Koululentisviikon liikuntatunneilla teemana on lentopallo; pallotemput, temppuradat ja helpot pelisovellukset ja vaikkapa lentisturnaus hauskan viikon päätteeksi.

Näiltä koululentopallosivuilta löytyy ideoita, tuntimalleja ja pelisovelluksia joiden avulla on helppo aktivoida jokainen oppilas osallistumaan ja kokemaan onnistumisen riemua turvallisessa ja kehittävässä joukkuelajissa.

Lisätietoja Koululentiksestä:

Hanna Kanasuo
Aluepäällikkö
Varsinais-Suomi, Satakunta, Pirkanmaa ja Kanta-Häme
Puh. 044 906 0196     

 
Harri Paadar
Aluepäällikkö
Lappi, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu
Puh. 046 813 8010            

Teemu Niemelä
Aluepäällikkö
Pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Etelä-Karjala
Puh. 040 823 6550 

Pertti Kulluvaara
Aluepäällikkö
Pohjois-Savo, Etelä-Savo, Pohjois-Karjala ja Keski-Suomi
Puh. 044 080 6605 


 

Kirsi Martinmäki
Aluepäällikkö

Etelä- ja Keski-Pohjanmaa
Puh: 040 740 3849

  


Sähköpostimme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@lentopalloliitto.fi