Harrasteliikunta

Ajankohtaista

B-tyttöjen SM-finaaleista livestriimi (12.4.)

B-tyttöjen SM-finaaliturnausta Salosta 12.-13.4. on mahdollisuus seurata myös muualta käsin, kun järjestävä seura LP Viesti tarjoaa turnauksesta livestriimin.

B-tyttöjen ja -poikien SM-finaalit 12.-13.4. (9.4.)

B-tyttöjen ja -poikien SM-finaalit pelataan tänä viikonloppuna 12.-13.4. B-poikien finaalit ovat Tampereella ja B-tytöt iskevät mitaleista Salossa.

Hyppely- ja loikkaharjoittelun koulutuskiertue lähti hyvään vauhtiin (19.3.)

Suomen Lentopalloliiton ja Suomen Urheiluliiton yhdessä järjestämä valtakunnallinen hyppely- ja loikkaharjoittelun koulutuskiertue lähti hyvään vauhtiin Helsingin Myllypuron Liikuntamyllyssä pidetyllä tapahtumalla.

Harrasteliikunta

Lentopalloliitto tekee eettisesti kestävä nuorisotyötä ja tarjoaa laadukasta harrastustoimintaa elämänkaaren eri vaiheisiin.

Seurat tarjoavat oman valintansa mukaan erilaisia elämyksiä, harrastusmahdollisuuksia, hyvinvointia, liikuntaa, urheilua ja yhdessäoloa sekä mahdollisuuksia vapaaehtoistyöhön seuran toiminnan piirissä oleville ihmisille.

Toimialan kuvaus

Lentopallon harraste- ja terveysliikuntatoimiala luo edellytykset koko eliniän jatkuvalle harrastukselle. Lentopallon harrastemahdollisuuden tovat hyvin tuotteistettuja palveluja, jotka houkuttelevat lajin pariin uusia harrastajia.

Päätavoitteet

1. Koululentiskanpanjan laajeneminen
2. FitVolley-tuotteiden jalkauttaminen

Tukevat toiminnot

1. Harrastetoimialan organisoinnin ja vastuualueiden selkeyttäminen
2. Yhteistyön kehittäminen alueiden ja maakuntien kanssa