Beach volley

Beach volley on yksi kesän suosituimpia ajanviettotapoja kaikenikäisten keskuudessa. Lisäksi se on mielenkiintoinen, näyttävä ja katsojaystävällinen urheilulaji.

Suomen mestaruuksista kilpaillaan niin aikuisten, veteraanien kuin juniorienkin sarjoissa. Lisäksi parhaat suomalaispelaajat osallistuvat kansainvälisiin FIVB:n, CEV:n ja NEVZA:n turnauksiin.

Seuraathan meitä myös sosiaalisessa mediassa.

Uutisia

Lehtosen ja Lahden EM-kisat päättyivät pettymykseen - Hasu ja Parkkinen 17:s (eilen)

Hyvä peli hallitsevaa Euroopan mestaria vastaan ei riittänyt viemään Riikka Lehtosta ja Taru Lahtea jatkopeleihin beach volleyn EM-kisoissa Itävallassa.

Suomalaisnaisilla kahden voiton päivän EM-kisoissa (29.7.)

Sateinen keskiviikko näytti auringonpaisteelta suomalaisten silmissä beach volleyn EM-kisoissa Itävallan Klagenfurtissa. Eilisten tappioiden jälkeen molemmat naisparimme ryhdistäytyivät ja voittivat ottelunsa.

Suomalaisilla tappiollinen avauspäivä EM-kisoissa (28.7.)

Beach volley Euroopan mestaruuskisojen avauspäivä sujui suomalaisparien osalta varsin mollivoittoisesti. Niin Riikka Lehtonen - Taru Lahti kuin Essi Hasu - Anniina Parkkinen kokivat tappion lohkovaiheen ensimmäisissä otteluissaan.

Suomalaisparit nauttivat peleistä EM-kisoissa (27.7.)

Tiistaina Klagenfurtissa käynnistyvät beach volleyn EM-kisat saavat suomalaisten osalta upean avauksen, kun Riikka Lehtonen ja Taru Lahti pääsevät pääkentälle ottamaan mittaa itävaltalaisparista Katharina Schützenhöfer - Lena Plesiutschnig.

Tutut voittajat Lahden Satama Openissa (26.7.)

Lahdessa pelattiin viikonlopun aikana kesän viimeinen beach volleyn SM-kiertueen osakilpailu, Satama Open 2015. Olosuhteet Lahdessa olivat perjantaina tuuliset, lauantaina aurinkoiset ja sunnuntaina sateiset.

Lahden Satama Open käyntiin (24.7.)

Viikonloppuna pelataan viimeinen aikuisten SM-kiertueen osakilpailu ennen finaaleja. Pelipaikkana on Lahden Satama ja turnaus kantaa nimeä Lahden Satama Open 2015.

Suomalaisten pelit päätökseen Japanissa (24.7.)

Riikka Lehtonen ja Taru Lahti jäivät alkulohkoon beach volleyn Grand Slam -turnauksessa Yokohamassa. Perjantaina kaksikko hävisi yhdysvaltalaisparille Emily Day - Jennifer Kessy lukemin 12-21, 16-21. Kolmen lohkopelitappion myötä suomalaiskaksikon turnaus Japanissa on ohi ja sijoitus 25:s.

Lehtoselle ja Lahdelle toinen tappio Japanissa - jatkopaikka omissa käsissä (23.7.)

Keskiviikko ei avannut vielä Riikka Lehtosen ja Taru Lahden voittotiliä beach volleyn Yokohaman Grand Slam -turnauksen pääsarjassa. Alkulohkon toinen tappio saksalaisparia Laura Ludwig - Kira Walkenhorst vastaan tuli selvin lukemin 10-21, 17-21.

MM-viitoset liian kova pala suomalaisille (22.7.)

Riikka Lehtonen ja Taru Lahti aloittivat Yokohaman Grand Slam -turnauksen pääsarjan 18-21, 15-21 -tappiolla kanadalaisparille Heather Bansley - Sarah Pavan. Vastustajat olivat kovaa luokkaa, sillä he sijoittuivat juuri Hollannin MM-kisoissa viidenneksi. Varsinkin 196-senttinen Pavan on vaikea ohitettava verkolla.

Lehtonen ja Lahti selvittivät karsinnat myös Yokohamassa (21.7.)

Yhdeksän karsintapeliä, yhtä monta voittoa - siinä Riikka Lehtosen ja Taru Lahden saldo beach volleyn World Tourin karsinnoista tänä vuonna. Suomalaiskaksikko on selviytynyt kauden aikana FIVB:llä pääsarjaan kaikissa kahdeksassa pelaamassaan turnauksessa.