Beach volley

Beach volley on yksi kesän suosituimpia ajanviettotapoja kaikenikäisten keskuudessa. Lisäksi se on mielenkiintoinen, näyttävä jakatsojaystävällinen urheilulaji.

Suomen mestaruuksista kilpaillaam niin aikuisten, vteraanien kuin juniorienkin sarjoissa. Lisäksi parhaat suomalaispelaajat osallistuvat kansainvälisiin FIVB:n, CEV:n ja NEVZA:n turnauksiin.

Beach volleyta voi pelata myös halleissa, jotka sijaitsevat Helsingin Salmisaaressa, Tampereella, Mouhijärvellä ja MustasaaressaLajin harrastaminen ei ole sidottu siis pelkästään kesään.

Seuraathan meitä myös sosiaalisessa mediassa.

Uutisia

Hyvä taistelu ei riittänyt saksalaista huippuparia vastaan (tänään)

Riikka Lehtosen ja Taru Lahden urakka Moskovassa päättyi perjantaina 18–21, 19–21 -tappioon saksalaisparille Katrin Holtwick - Ilka Semmler. Suomalaisten sijoitukseksi tuli 17:s ja he saivat uransa ensimmäisestä Grand Slam -turnauksesta mukavat 240 FIVB:n rankingpistettä.

Maailmanmestari vielä liian kova pala suomalaisille (eilen)

Riikka Lehtosen ja Taru Lahden urakka Moskovan Grand Slamissa jatkui torstaina alkulohkon päätösottelulla amerikkalaisparia Jennifer Kessy - Emily Day vastaan. Keskiviikkona jatkopaikan varmistaneet suomalaiset eivät pystyneet tällä kertaa yllätykseen ja hävisivät ottelun lukemin 17-21, 17-21. Vastustajaparista Kessy on hallitseva maailmanmestari ja Lontoon olympiahopeamitalisti.

SM-kiertueiden ilmoittautuminen avattu (eilen)

Aikuisten SM-kiertueen ja junioreiden SM-kiertueen ilmoittautumiset on avattu.

Lehtoselle ja Lahdelle uran ensimmäinen voitto Grand Slamissa (27.5.)

Riikka Lehtosen ja Taru Lahden hurja vire jatkui keskiviikkona Moskovassa. Suomalaiset nappasiat uransa ensimmäisen Grand Slam -pääsarjavoiton saksalaisparia Karla Borger - Britta Büthe vastaan lukemin 2-1 (21–19, 18–21, 16–14). Borger ja Büthe ovat hallitsevia MM-hopeamitalisteja vuodelta 2013.

Beach volleyn sääntömuutokset ja kilpailusäännöt (27.5.)

Kansainvälinen Lentopalloliitto on tehnyt muutoksia beach volleyn säännöissä. Säännöt otetaan käyttöön kesän kiertueilla.

Lehtonen ja Lahti ensimmäistä kertaa pääsarjaan Grand Slamissa (26.5.)

Suomalaiskaksikko Riikka Lehtonen - Taru Lahti voitti tiistaina molemmat karsintaottelunsa ja selviytyi pääsarjaan Moskovan Grand Slamissa. Pääsarjapaikka on Lehtoselle ja Lahdelle uran ensimmäinen FIVB:n korkeimman tason turnauksissa.

Hasu - Parkkinen paras suomalaispari Tanskassa (24.5.)

Essi Hasu - Anniina Parkkinen oli paras suomalaispari (5.) Tanskan Odensessa järjestettävässä NEVZA-turnauksessa. Emilia ja Erika Nyström sijoittuivat yhdeksänneksi ja Kaisa Hallberg - Mari Pohjola sijalle 17.

Lehtonen ja Lahti niukasti ulos mitalipeleistä Prahassa (23.5.)

Riikka Lehtosen ja Taru Lahden hyvä tahti jatkui lauantaina beach volleyn World Tourilla Tshekissä.

Riikka Lehtonen ja Taru Lahti lohkovoittoon Prahassa (22.5.)

Suomalaisten hyvä vire jatkui Tshekissä pelattavassa beach volleyn World Tourin osakilpailussa. Riikka Lehtonen ja Taru Lahti selvittivät alkulohkon kaikki kolme ottelua ilman tappioita. Perjantaina kaksikko väänsi hienon 2-1 (21–18, 19–21, 15–12) -voitto emäntämaan ykkössijoitetusta parista Kristyna Kolocova - Marketa Slukova.

Lehtonen ja Lahti pelaavat lohkovoitosta Prahassa (21.5.)

Suomalaispari Riikka Lehtonen - Taru Lahti aloitti vahvasti FIVB:n World Tourin Prahan osakilpailun. Torstaina kaksikko nappasi alkulohkossa kaksi voittoa ja varmisti jatkopaikan jo avauspäivän jälkeen.