Beach volley

Beach volley on yksi kesän suosittuja ajanviettotapoja kaikenikäisten keskuudessa, mielenkiintoinen kilpailulaji ja myös näkyvä laji tiedotusvälineissä.

Beach volleyn SM-kiertue on vakiintunut, tasokas kilpailusarja, joka tarjoaa pelaajille hienoja ja hyvin järjestettyjä turnauksia sekä katsojille paljon nähtävää paikan päällä.

Junior Tour puolestaan antaa nuorille erinomaisen mahdollisuuden kilpailla beach volley kentillä. Myös veteraaneille on omat SM-turnauksensa ja harrastajille paljon omia turnauksia ja kilpailumuotoja kuten esimerkiksi Viikkari biitsi.

Suomalaispelaajat osallistuvat myös FIVB:n ja CEV:n tapahtumiin. Ykkösparina on ollut jo vuosia Erika ja Emilia Nyström.

Beach volleyta voi pelata myös upeassa hallissa Helsingin Salmisaaressa, joten lajin harrastaminen ei ole sidottu kesään.

Uutisia

Nyströmien kausi käyntiin Kiinassa torstaina (eilen)

Viime kesän MM-kisoissa yhdeksänneksi sijoittuneiden Emilia ja Erika Nyströmin beach volleyn kausi 2014 starttaa Kiinan Fuzhoussa. Kaksosten pelit käynnistyvät torstaina suoraan pääsarjasta.

Nuorten kesän 2014 beach volleyn kalenteri selvillä (18.3.)

Kiertue koostuu entiseen tapaan neljästä osakilpailusta + finaaliturnauksista. Kiertueelle mukaan uutena paikkakuntana Parainen.

Riikka Lehtosella on jo kova hinku päästä pelaamaan (11.3.)

Beach volleyn pelaamiseen tosissaan panostava Riikka Lehtonen toipuu hyvää vauhtia polvileikkauksista ja hänellä on jo kova hinku päästä tositoimiin biitsikentälle.

Beach volleyssa taistelu Rion olympiapaikoista alkaa jo kesäkuussa (3.3.)

Suomen miehet ja naiset lähtevät tavoittelemaan beach volleyn olympiapaikkoja jo tänä kesänä Continental Cupin kautta. Neljän maan avausturnaus on juhannuksena 21.-22.6. Bulgariassa, missä muut joukkueet ovat Serbia ja Albania.

Beach volley hienosti esillä Vene Båt -messuilla (7.2.)

Beach volley on hienosti esillä Helsingin Messukeskuksessa 7.-16. helmikuuta järjestettävillä Vene Båt -messuilla. WaterExpoon rakennetulla beach volley -kentällä tapahtuu joka päivä jotain.

Kesän 2014 beach volleyn kalenteri selvillä (8.1.)

Kesän 2014 kiertueella mukana peräti kuusi turnausta ja kaksi uutta paikkakuntaa.

Olympiakomitealta 45 000 euroa tukea beach volleylle (21.11.2013)

Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö on myöntänyt beach volleylle 45 000 euroa tukea vuodelle 2014 valmistautumiseen Rio de Janeiron olympialaisiin 2016.

Beach volleyn ensi kesän SM-kiertueiden järjestelyoikeudet haettavana (22.10.2013)

Hyviä sijoituksia Göteborgin NEVZA-biitsistä (6.10.2013)

Neljä suomalaisparia edusti maan beachvolleyosaamista mainiosti loppuviikosta Göteborgissa pelatussa NEVZA-alueen turnauksessa.

Göteborgin NEVZA-beachillä hyvä suomalaisedustus (5.10.2013)

NEVZA:n beach volley- turnauksessa Göteborgin komeassa beachkeskuksessa on mukana mukavasti suomalaisväriä tänä viikonloppuna.