Beach volley

Beach volley on yksi kesän suosituimpia ajanviettotapoja kaikenikäisten keskuudessa. Lisäksi se on mielenkiintoinen, näyttävä ja katsojaystävällinen urheilulaji.

Suomen mestaruuksista kilpaillaan niin aikuisten, veteraanien kuin juniorienkin sarjoissa. Lisäksi parhaat suomalaispelaajat osallistuvat kansainvälisiin FIVB:n, CEV:n ja NEVZA:n turnauksiin.

Seuraathan meitä myös sosiaalisessa mediassa.

Uutisia

Sinisalo ja Ahtiainen yhdeksänneksi nuorten EM-kisoissa (28.8.)

Ida Sinisalo ja Niina Ahtiainen sijoittuivat yhdeksänneksi beach volleyn alle 22-vuotiaiden EM-kisoissa Portugalissa. Suomalaisparin tie kohti puolivälieriä katkesi 17–21, 14–21 -tappiolla puolalaiskaksikolle Jagoda Gruszczynska - Karolina Baran, joka on myös kyseisen ikäluokan hallitseva Euroopan mestari.

Lehtonen ja Lahti lähellä jymypaukkua Puolassa (28.8.)

Riikka Lehtonen ja Taru Lahti päättivät Olsztynissa pelatun beach volleyn Grand Slam -osakilpailun hienosti yhdeksänteen sijaan. Jatkopelien toisella kierroksella suomalaispari koki niukan 1-2 (21–19, 18–21, 10–15) -tappion yhdysvaltaisille Kerri Walshille ja April Rossille.

Sinisalo ja Ahtiainen jatkopeleihin EM-hiekalla (27.8.)

Viime kaudella alle 18-vuotiaissa EM-pronssia saavuttaneet Ida Sinisalo ja Niina Ahtiainen selviytyivät alkulohkosta jatkoon beach volleyn alle 22-vuotiaiden EM-kisoissa Portugalissa.

Lehtonen ja Lahti lohkovoittajina jatkoon Puolassa (27.8.)

Torstai oli toivoa täynnä, kun Riikka Lehtonen ja Taru Lahti astuivat hiekalle Olsztynissa pelattavassa beach volleyn Grand Slam -turnauksessa. Lohkon päätösottelussa oli paljon pelissä, sillä vain voitto vanuatulaiskaksikosta Miller Pata - Linline Matauatu takasi suomalaisille paikan jatkopeleihin.

Sinisalolla ja Ahtiaisella tappiollinen avauspäivä EM-biitsillä (26.8.)

Alle 22-vuotiaiden beach volleyn EM-kisat käynnistyivät keskiviikkona Portugalissa. Ida Sinisalo ja Nina Ahtiainen joutuivat toteamaan vastustajiensa paremmuuden päivän molemmissa otteluissaan.

Lehtoselle ja Lahdelle makea voitto Puolassa (26.8.)

Riikka Lehtonen ja Taru Lahti olivat unohtaneet nopeasti Yhdysvaltojen Long Beachin karsintapettymyksen ja palasivat tositoimiin voitokkaasti FIVB:n Grand Slam -turnauksessa Puolan Olsztynissa.

Oslo Beach Festival ilmoittautumisohjeet (19.8.)

Lehtonen ja Lahti jäivät karsintoihin Long Beachilla (18.8.)

Riikka Lehtosen ja Taru Lahden yhdeksän ottelua kestänyt karsintavoittojen putki katkesi Yhdysvalloissa Kalifornian Long Beachilla pelatussa beach volleyn Grand Slam -osakilpailussa. Suomalaiskaksikko hävisi avausottelunsa yhdysvaltalaisparille Nicole Branagh - Jenny Ann Kropp 19–21, 17–21.

Lehtonen ja Lahti ensimmäistä kertaa Long Beachilla (18.8.)

Tuoreet beach volleyn Suomen mestarit Riikka Lehtonen ja Taru Lahti jatkavat Rion rankingpisteiden metsästämistä Kalifornian Long Beachilla, jossa pelataan tällä viikolla FIVB:n Grand Slam -osakilpailu.

Beach volleyn kesä päätökseen – Avoimen mestarit ratkottiin viikonloppuna (17.8.)

Beach volleyn Avoimen kiertueen finaaliturnaus pelattiin lauantaina aurinkoisessa Hietsussa 16 nais- ja miesparin voimin.