Beach volley

Beach volley on yksi kesän suosittuja ajanviettotapoja kaikenikäisten keskuudessa, mielenkiintoinen kilpailulaji ja myös näkyvä laji tiedotusvälineissä.

Beach volleyn Aikuisten SM-kiertue on vakiintunut, tasokas kilpailusarja, joka tarjoaa pelaajille hienoja ja hyvin järjestettyjä turnauksia sekä katsojille paljon nähtävää paikan päällä. SM-kiertueen lisäksi ranking-pisteitä voi kerätä Avoimen kiertueen osakilpailuista.

Juniorien SM-kiertue puolestaan antaa nuorille erinomaisen mahdollisuuden kilpailla beach volley -kentillä.

Veteraaneille on omat SM-turnauksensa ja harrastajille paljon omia turnauksia ja kilpailumuotoja, kuten esimerkiksi Viikkari Biitsi.

Suomalaispelaajat osallistuvat myös kansainvälisiin FIVB:n, CEV:n ja NEVZA:n tapahtumiin.

Beach volleyta voi pelata myös halleissa, jotka sijaitsevat Helsingin Salmisaaressa, Tampereella, Mouhijärvellä ja MustasaaressaLajin harrastaminen ei ole sidottu siis pelkästään kesään.

Seuraathan meitä myös sosiaalisessa mediassa.
 

 

Uutisia

Suomen ykkösparit iskevät beach volleyn SM-finaaleissa (26.3.)

Beach volleyn SM-finaaleista ensi kesänä Jyväskylässä saadaan tasoltaan huipputasoinen turnaus, kun finaalit osuvat tällä kertaa hyvin Suomen parhaiden parien aikatauluihin.

Beach volleyssa jatketaan olympiapaikan metsästystä Kyproksella (26.2.)

Beach volleyn olympiakarsintajärjestelmään kuuluva Continental Cup jatkuu suomalaisparien osalta Kyproksella 9.-10. toukokuuta.

Ida Sinisalo ja Niina Ahtiainen talvehtivat Tshekissä (12.2.)

Viime kesänä U18-sarjassa EM-pronssille pelanneet Ida Sinisalo ja Nina Ahtiainen tekivät rohkean päätöksen ja muuttivat kauden jälkeen Tshekkiin. Kaksikko haluaa panostaa beach volleyhin tosissaan ja harjoitella talvellakin ammattimaisesti valmentajansa Pavel Krcin johdolla.

Ministeriön urheilija-apurahat Nyströmeille, Lahdelle ja Lehtoselle (5.2.)

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt urheilija-apurahat 94:lle kesälajien urheilijalle. Hienosti mukana ovat myös beach volleyn naisparit Erika ja Emilia Nyström sekä Taru Lahti ja Riikka Lehtonen.

Beach volleyn SM-kiertueet selvillä (23.1.)

Kuuma kesä tulee, jos hyvin käy, mutta beach volleyn SM-kiertueet tulevat varmasti. Parhaat beach volleyn pelaajat, niin aikuiset kuin juniorit, iskevät taas ensi kesänä ympäri Suomen omilla kiertueillaan ja lopulta finaaleissa SM-mitaleista.

Beach volley -kausi 2014 - nuorten pelaajien esiinmarssi (20.12.2014)

Suomalainen beach volley harppasi kauden aikana pitkän askeleen eteenpäin. Etenkin nuorten pelaajien menestyminen kansainvälisissä turnauksissa luo uskoa tulevaisuuteen. Päätoiminen valmentaja Kai Liukkonen ja ympärivuotiset harjoitusolosuhteet Salmisaaren hallissa ovat kivijalka, jonka päälle on helpompi rakentaa pitemmän tähtäimen suunnitelmia.

Beach volley: Yhdeksäs sija tuliaisina Etelä-Afrikasta (12.12.2014)

Kauden viimeinen beach volleyn FIVB-turnaus päättyi suomalaisparin Taru Lahti - Riikka Lehtonen osalta selvään 0-2 (11-21, 14-21) tappioon amerikkalaiskaksikolle Lane Carico -Kimberly Dicello.

Taru Lahti ja Riikka Lehtonen voittoihin Etelä-Afrikassa (11.12.2014)

Kauden viimeinen FIVB Open -turnaus pelataan parhaillaan Etelä-Afrikan Mangaungissa. Suomalaispari Taru Lahti - Riikka Lehtonen nappasi torstaina kaksi voittoa ja jatkaa turnausta 16 parhaan joukossa.

Beach volley: Avauspäivän saldona erävoitto Etelä-Afrikasta (10.12.2014)

Kauden viimeinen beach volleyn FIVB World Tour -turnaus käynnistyi Etelä-Afrikan Mangaungissa. Molemmat suomalaisparit taistelivat avauspäivänä hienosti, mutta hävisivät kuitenkin ensimmäiset ottelunsa.

Suomalaisnaiset tositoimiin Etelä-Afrikassa (9.12.2014)

Kansainvälisen lentopalloliiton eli FIVB:n kauden viimeinen beach volley -turnaus pelataan Etelä-Afrikan Mangaungissa. Mukana ovat myös Taru Lahti ja Riikka Lehtonen sekä Essi Hasu ja Anniina Parkkinen.