Kunnarilla vahva luottamus EM-kisapaikkaan

12.9.2012

Olli Kunnari esiintyy perjantaista sunnuntaihin muun maajoukkueen tapaan Vantaan Energia Arenalla. (Kuva: CEV)

Miesten lentopallomaajoukkueen kokenut yleispelaaja Olli Kunnari suhtautuu edelleen levollisesti joukkueen EM-lopputurnauspaikan saavuttamiseen. Ratkaiseva toinen EM-karsintaturnaus pelataan viikonvaihteessa Vantaalla.

Avausturnauksesta lentopallomiehet toivat mukanaan Kreikasta kaksi voitto ja yhden tappion, yhteensä kuusi pistettä. Suomi johtaa lohkoa tasapisteissä (kuusi) Montenegron kanssa. Kreikalla on pisteitä viisi ja Romanialla yksi..

- Kyllä minä olen levollisin mielin tässäkin vaiheessa. Ei tässä ole suurempia murheita. Pyritään oppimaan virheistä. Tiedämme edelleen, että omalla hyvällä pelillä EM-kisapaikka meille ratkeaa, Kunnari toteaa.

Joukkue on leireillyt turnausten välin Lohjan Kisakallion urheiluopistolla mm. harjoitellen ja tiistai-iltana koripallomaajoukkuetta heidän EM-karsintataipaleen päätökseksi kannustaen.

- Lyhyt pätkähän tämä on tässä välissä. Yritetään pitää miehet terveenä ja vähän katsella viime turnauksen pelejä. Öljytään sotakoneistoa, Kunnari virnistää.

Kreikan turnaus ei 189 maaottelua pelanneen Kunnarin mukaan tarjonnut suuriakaan yllätyksiä vastustajien suhteen. Montenegro löytyminen tasapisteistä Suomen kanssa lohkon kakkospaikalla oli toki pieni sellainen.

Kannustusta Kunnari Energia Arenan lehtereille tietysti muun joukkueen tapaan kaipaa. Maajoukkue tekee harvinaisen esiintymisen pääkaupunkiseudulla.

- Toivottavasti saamme tuvan joka päivä täyteen. Tulkaa nauttimaan hienosta lentopalloviihteestä, Kunnari hehkuttaa.

Energia Areena, Myyrmäen urheilupuisto, Vantaa

Pe 14.9.
15.00 Kreikka-Montenegro
18.00 Suomi-Romania

La 15.9.
15.00 Montenegro-Romania
18.00 Kreikka-Suomi

Su 16.9.
15.00 Romania-Kreikka
18.00 Suomi-Montenegro